Commercial Fit-out Specialists
contact us
01874 615 120
info@bbi-uk.com

UK High Street Bank HQ

Project

St William House, Cardiff

Project value

£1.2 million | Time scale: 16 weeks

The client

Our Client is the largest retailing bank in the UK, serving more than 30 million people across the country.

The design brief

To restructure and consolidate space in a new, purpose-built headquarters in Cardiff ready for the relocation of 1,500 staff.

Project delivery

This project needed to address a major culture change for the employees at the company who were moving from small zones of around 30 desks to large open plan spaces that could accommodate 100. As employee satisfaction was highly important to the client, Bbi worked closely with the in-house premises team, collaborating in staff workshops and roadshows to ensure as much participation as possible.

The result was an open and flexible working environment that included modularly planned desk layouts and office/meeting room arrangements, creative break-out spaces and imaginative facilities for the restaurant, coffee shop and gym.

Bbi also managed the physical move, providing a full hosting service and help desk that detailed every employees’ requirements, right down to the preferred location for their phone.

Carl Williams from Bbi said: “For this project, the wellbeing and satisfaction of the employees was the number one priority. Meeting with them personally and incorporating their input into the final designs helped to ease the relocation process and resulted in a highly productive and efficient working environment.”

 

 

back to top